اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

واردات لاستیک خارجی برای تنظیم بازار

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برای افزایش تولید لاستیک در کشور اقدامات گسترده ای انجام شده است به تعداد کافی برای واردات لاستیک برنامه ریزی شده است به زودی آرامش خوبی در این بازار ایجاد می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 01
کد خبر: ۲۱۱۴۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت در طرح یکپارچه سازی بازرسی‌های اتاق اصناف اظهار داشت: در وزارت صمت به دنبال ایجاد آرامش برای مردم در بازار خودرو هستیم و به سمتی حرکت می کنیم که مساله خودرو از ذهن مردم پاک شود.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص واردات خودرو برای جانبازان افزود: براساس مجوزهایی که توسط بنیاد شهید و بنیاد جانبازان برای خودروسازان اعلام می‌شود وزارت صمت مطابق آیین نامه‌ای که وجود دارد عمل خواهد کرد.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: اقدامات لازم در این زمینه توسط وزارت صنعت انجام نخواهد شد بلکه خود خودرو سازان اقدام خواهند کرد.

وی با بیان اینکه نگران بازار تامین لاستیک مورد نیاز خود در بازار نباشند تصریح کرد: مردم به بازار هجمه وارد نکنند تا جلوی افرادی که به دنبال سو استفاده از ناترازی ایجاد شده در بازار هستند، گرفته شود.

 

علی آبادی گفت: برای افزایش تولید لاستیک در کشور اقدامات گسترده ای انجام شده است به تعداد کافی برای واردات لاستیک برنامه ریزی شده است به زودی آرامش خوبی در این بازار ایجاد می‌شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری تسنیم درباره عدم وجود لاستیک به نرخ دولتی در سامانه توزیع روغن و لاستیک اظهار داشت: افراد می توانند از طریق سامانه های تعیین شده وزارت صنعت و اصناف به سامانه های فروش شرکت‌های لاستیک مراجعه کنند.

وی تصریح کرد:اکنون لاستیک در این سامانه‌ها موجودی دارد و مردم می توانند با مراجعه نیاز خود را تامین کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار